Stressi(tön)

Viimeisen kuukauden aikana on hajonnut: tiskikone, porakone (luulis, että tonnin porakone kestäisi pidempään kuin 3 vuotta), tallin ovi, kaikkien kottikärryjen renkaat ja terassin ovi. Lisäksi "auton" helmaan ilmestyi pesun yhteydessä peukalon mentävä reikä ja tuulilasi "räjähti" (taitaa siinä pakoputkikin vuotaa), joten vikalistaa hakemaan konttorilta ja sitten mietitään meneekö paaliin vai tekohengitetäänkö vielä. Kaiken kruunasi eilen sähkövika, puolet sähköistä lähti, vaihe pimeenä... Fortumin miäs väitti ensimmäisellä reissulla, että se on meidän taulussa vika ja laskutti 240e, ja kertoi, että uusi taulu töineen kustantaa liki 2000e. Noh onneksi toisella yrityksellä löytyi vika heidän muuntajasta ja meidän ei tarvitse ihan vielä rikkoa säästöpossuja. Eli se taitaa olla vähän fifty-siksty, meneekö varsominen hyvin vai huonosti, stressin määrä aikaisempiin vuosiin on ainakin puolet pienempi.

Kamera (kiitos J ohjeista ) on kuitenkin asennettu ja paras tositv ikinä on saanut katsojat lähes hurmioon. Mikäs sen kiinnostavampaa, kuin valaankokoinen mamma syö heinää, paskoo ja petaa olkipetiään seinille (mutta ei siis varso)... ei kuulkaa pärjää Big Brotherit tälle!!!

Vielä pitää vähän säätää, koska vain puolet karsinasta näkyy.

Viikko sitten havahduin, että perskele pitää aloittaa seuraava projekti, joten Taimi pakattiin autoon ja vietiin tuohon "naapuriin" Ordenojalle. Kiimankiertolaskut meni kerrankin oikein ja siemennyspuuhiin päästiin heti seuraavana päivänä. Orivalinta ratkaistiin nopalla siinä siittolan pihalla ;) Parin viikon päästä katsotaan, onko pulla uunissa!!!Kommentit

 1. Meitsi on katellut yhtä tylsää ohjelmaa tässä viimeiset kolme yötä... Veikkaan, että kun äsken lähdin tallilta takaisin töihin, niin perävalot nähtyään alkoi tositoimet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taatusti ne alkaa hommiin, kun porukkaa ei ole mailla halmeilla. Nyt vapailla koitettiin josko voisi jättää Suvikan talliin, voisin sitten töistä vahtia ja livahtaa kotiin jos jotain tapahtuu. No sehän stressasi ihan hulluna, kokeillaan tänään josko poni jäisi kaveriksi sisälle. Jotenkaan ei kiinnostaisi metsästää tammaa ja varsaa tuolta pellolta. Tsemppiä teille varsomiseen! Vihru taitaa olla lähellä h-hetkeä, ainakin kuvista päätellen.

   Poista
 2. Pettämätön se on tuo teidänkin tuuri. Oliko asentaminen yhtä helppoa kuin annoin ymmärtää? Toivottavasti =D

  Milläs orilla Taimelle taimi alulle laitettiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli helppoa, sen jälkeen kun saatiin reititin resetoitua :) On kyllä huippuostos, pidän äänet päällä niin herään jos jotain tapahtuu (oletan tietysti, että noi muut alkaa karjua, niin kuin aina). Nyt on vahtivuorot niin, että isäntä valvoo yhteen asti, kello soi 02 ja 03, sitten minä nousenkin jo neljän jälk.

   Taimi laitettiin nyt Le Monteililla, kalkkiviivoille pääsi kolme joista kaksi on niin nuoria, että niitä kerkiää käyttää sitten myöhemminkin ;)

   Poista
  2. No pari hikikarpaloa pitää vierittää ihan sama mikä homma ;) Mukavaa, että isäntä osallistuu! Ens vuonna sitten uusiksi ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hiekkaähky

Pari painavaa faktaa kuivituksesta (olkipelletti vs. muut)

Mikä ihmeen CASLICK?